Og det behøver ikke at være naturture det hele. Vi kan også lave ture, hvor vi ser forbrændingsanlæg, sol- og jordvarmeanlæg eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. 

Har du lyst til arrangere ture i DN-regi, tilbyder vi en Naturguide-uddannelse, hvor du bliver rustet til at holde arrangementer og styrkes i alt det praktiske/udenoms ved et arrangement. Så bliver det ikke så svært at holde et arrangement.

Der er altid mange idéer at få. Bliv inspireret af, hvad andre afdelinger gør, men brug også DN’s kampagner såsom Naturens Uge, Affaldsindsamling, Kystvandringen eller Sommerfuglejagten* til at lave arrangementer ud fra. 

Sådan gør vi

I DN Odense, DN Nordfyn og DN Kerteminde har afdelingerne sammen sat fokus på Odense Fjord og i løbet af et år afholdt fem forskellige arrangementer, der forskellige steder langs fjorden har behandlet miljøpolitiske problemer.

*) Appen Sommerfuglejagten kan bruges til at samle data om biodiversitet i Danmark.  Tidligere har Projekt Biodiversitet Nu ved hjælp af appen NaturTjek og tusindvis af frivillige danskere samlet over 1 million observationer af nøje udvalgte arter og levesteder fra 2015 til 2020. 

Kontakt

Har du lyst til at lave arrangementer i DN Skanderborg, så kontakt skanderborg@dn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Dukatsommerfugl (Lycaena virgaureae) på Engbrandbæger (Jacobaea vulgaris).

Østjylland, sommer 2021

Foto: Michael Møllgaard